Барбара Гонзало

Обожавам да готвам многу години, научив гледајќи како родителите готват дома. Ми се допаѓа традиционалната кујна, но ми помага и мојот Mycook. Во слободното време покрај готвењето, сакам да патувам и да уживам во времето со моето семејство и моите животни.