Алиша томеро

Јас сум неоспорен верен на кујната и особено на слаткарницата. Долги години поминав дел од моето време подготвувајќи, проучувајќи и уживајќи во повеќе рецепти. Јас сум мајка на две деца, наставник по готвење за деца и обожавам фотографија, па затоа прави многу добра комбинација за да ги подготвам најдобрите јадења за рецептот.