Ирине Аркас

Јас се викам Ајрин, родена сум во Мадрид и имам голема среќа да бидам мајка на дете кое со лудост го обожавам и сакаше да јаде, пробува нови јадења и вкусови. Повеќе од 10 години активно пишувам во разни гастрономски блогови, меѓу кои, несомнено, се истакнува Thermorecetas.com. Во овој свет на блогирање открив прекрасно место што ми овозможи да запознаам големи луѓе и да научам бесконечност на рецепти и трикови за да ја направам диетата на мојот син најдобро, а двајцата уживаме заедно да подготвуваме и јадеме вкусни јадења.

Ајркан Аркас има напишано 45 статии од јануари 2017 година