Мајра Фернандез ogоглар

Роден сум во Астуриас во 1976 година. Јас сум малку граѓанин на светот и носам фотографии, сувенири и рецепти од тука и таму во куферот. Јас припаѓам на семејство во кое одличните моменти, добри и лоши, се одвиваат околу масата, така што уште како мала кујната е присутна во мојот живот. Поради оваа причина, подготвувам рецепти за малите да растат здрави.

Мајра Фернандез Јоглар напиша 77 написи од јануари 2017 година