Асен Хименез

Имам дипломирано рекламирање и односи со јавност. Сакам да готвам, да фотографирам и да уживам во моите пет најмали. Во декември 2011 година, моето семејство и јас се преселивме во Парма (Италија). Тука сè уште правам шпански јадења, но подготвувам и типична храна од оваа земја. Се надевам дека ви се допаѓаат јадењата што ги подготвувам дома, секогаш дизајнирани за уживање на најмалите.

Асен Хименез има напишано 512 статии од јануари 2017 година