Нискокалорични Божиќни десерти

Сите сме загрижени за детската дебелина и бидејќи на Божиќ дури и малите прават прекумерни јадења, особено со слатки, најдобро е да го замените шеќерот со нискокалорични засладувачи кои се многу покорисни за нивното здравје и исхрана.