Бриош од цимет

цимет бриош леб

   Ајде да видиме дали ви се допаѓа слаткото што го предлагаме денес. Тоа е леб од бриош со цимет и ванила со…

Сендвичи со јаболка

Сендвичи со јаболка

Дали сакате специјална закуска? Ќе подготвиме неколку сендвичи со јаболка направени со исечен леб, јаболко, путер, цимет...