tartari i fuetit

tartari i fuetit

Keni dëshirë të bëni disa kanape apo fillestarë të ndryshëm? Mund të bëni një bazë mbushëse si tartari me…

Donuts shtëpi

Kjo është një nga ato recetat me të cilat mund ta kalojmë pasditen të argëtuar. Fëmijët do të jenë të lumtur të na ndihmojnë…

vezë të mbështjella

Ka shumë vezë të mbushura, por askush nuk mund t'i rrahë këto vezë të mbështjella. Ato nuk janë thjesht vezë të thjeshta djallëzore sepse...

pulë në salcë

Nuk ka asgjë si zierjet tradicionale. Sepse janë të shëndetshëm, për shkak të kujtimeve që mbajnë dhe sepse janë të shijshme. Diçka…

Kremi vegjetal i gjyshes

    Është e vështirë t'i rezistosh një kremi vegjetal të bërë vetë si ky i sotmi. Është bërë me kungull i njomë, karrota,…